Уини Хароу, чието истинско име е Шантел Браун, е доста популярен през последните години модел, който страда от витилиго.

Първоначално красавицата натрупа популярността си чрез профила си в Instagram, после участва в риалитито на Тайра Банкс Следващият топмодел на Америка, а към днешна дата вече дефилира за световно известни марки, като участва и в Седмицата на модата в Ню Йорк.

Уини, която от скоро се среща с бившия съпруг на Марая Кери – Ник Кенън, е истинско вдъхновение не само защото успява да превърне различието си в печеливша кариера,но и защото е невероятно смела и борбена.

Към днешна дата живота на Уини изглежда перфектен, но не винаги е бил такъв. Младата дама признава, че като малка е мразела визията си, защото заради странната пигментация на кожата си е търпяла много подигравки и често е била обект на тормоз.

"Много хора ме питат кое е събитието, какво е нещото, което ме е накарало да приема състоянието си и да добия увереност. Но истината е, че нищо не се е случило, просто самата аз реших, че е време да се фокусирам върху собствената ми представа за себе си", признава Уини.

"Изведнъж си казах, чакай, дълбоко в себе си всъщност аз не мисля, че съм грозна. Аз мисля, че съм красива, откъде се взе тази идея, че не съм. Втълпена ми е от някой друг.
Успях да добия увереност и да започна да се развивам и като личност, и професионално, когато се научих да се вслушвам във вътрешния си глас."