Автор
Woman.bg

Автентична българска кухня „Кулинарен историк“

Домашна лютеница, домашно сладко, ръчно приготвен хляб и сирене, чорбица... Какви представи и вкусове пробуждат те у вас? Сещате ли се за уюта на бабината къща, за пъстрата градина и вкусните зеленчуци и плодове, растящи там?

Сигурно е така, а ние ще ви заведем на пътешествие в спомените. Вкусът на домашните продукти, приготвени по стара семейна рецепта, носят усещане за спокойствие, което намираме само у дома. Автентична българска кухня „Кулинарен историк“ ще предложи такова преживяване на гостите на специализираната изложба ИНТЕРФУД & ДРИНК от 5 до 8 ноември 2014 г. в Интер Експо Център.
Специална програма, криеща за всеки ден по нещо интересно, ще изкушава ценителите на домашните вкуснотии. Те „ще гостуват“ в различни райони на България, а домакини ще бъдат Баба Цонка и Майстор Милена от Копривщица, Врачанския сладокусник Дедо Скръц, баби и внучки от гр. Момин проход, Кулинарните терминаторки от село Радуил.

Програмата с менюто и оригиналните гозби на домакините, можете да видите тук >>>

Повече информация за международните специализирани изложби МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК, за изложбата за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване СИХРЕ и интересната съпътстваща програма, можете да откриете на www.food-exhibitions.bg, www.sihre.bg, както и в социалните мрежи Facebook, Google+ и LinkedIn.