Автор
Woman.bg

Австралийска манекенка, размер плюс: Не гладувайте, кокалите не са секси!

Наскоро Франция обяви, че подготвя закон, забраняващ прекалено слабите модели и получи силна подкрепа за решението си от жените по целия свят. Една от най-големите привърженички на пищните форми в бранша е Стефания Ферарио.

Австралийката е на 21 години и работи професионално като модел от 16-годишна. Стефания е определяна за „модел плюс”, макар че носи размер дрехи с три номера по-малък от този на средностатистическата жена във Великобритания.

Хубавицата няма проблем с визията си и твърди, че извивките са красиви и секси. Ферариро дори се съблече в мрежата като прикри гърдите си с надпис: „Обичайте извивките си!”.

Четете още: Най-красивите пухкави модели

Моделката редовно отправя послания онлайн, с които мотивира жените да се чувстват добре в кожата си и да не се подлагат на драстични диети, само и само да се впишат в някаква измислени идеали за красота. Стефания често застава пред камерата по секси бельо и твърди, че мъжете предпочитат да тела като нейните, а не някакви скелети в парчета плат.

„Най-сексапилното нещо у една жена е увереността, а не етикетите, които ти поставя обществото. Не оставяйте другите да ви диктуват какви са правилата на красотата. Титлите само объркват публиката и изкривяват усещането ѝ за красота и здраве”
, сподели чаровната австралийка.

„Виждала съм жени с всякакви форми и те обичат телата си. Точно това ги прави красиви”
, добави Стефания.

ВИДЕО:

Четете още: Прекалено ли е?