Козметичният гигант AVON отбеляза 15 години на българския пазар. Напълно в духа на компанията AVON посрещна своите дългогодишни партньори и приятели с много стил и красота в новия си модерен офис.

Домакините Елизавета Коробченко, управляващ директор на AVON за България, Албания, Македония, Сърбия и Черна гора, и Валентина Бешевишка, маркетинг мениджър за регион Балкани, използваха възможността да поздравят своите партньори и да изкажат благодарност за подкрепата и невероятните постижения.

Сред специалните гости на събитието бяха част от известните личности, подкрепящи различни проекти на козметичната компания през годините – Теодора Духовникова, Деси Добрева, Ники Кънчев, Вики Терзийска, Биляна Петринска, както разбира се и Орлин Павлов, дългогодишен посланик на кампанията „От любов към живота“ и лице на марката за 2014г.



„Като компания със стабилни резултати социалната отговорност е ключова за AVON. Гордеем се с признанието, което получаваме за приноса си за социалните каузи, които подкрепяме години наред”, сподели Елизавета Коробченко. От стартирането на благотворителните инициативи „От любов към живота – AVON срещу рака на гърдата” и „Говори открито срещу домашното насилие” до момента са дарени над 1 300 000 лв. С помощта на тези средства са осигурени близо 30 000 безплатни прегледа и специализирана апаратура за превенция и диагностика на рак на гърдата на онкологични заведения из цялата страна. През изминалата година с финансовото съдействие на AVON повече от 1000 жертви на домашно насилие са получили безплатна психологическа и юридическа помощ.