Първият работен ден от седмицата ни посрещна с голите фотоси на най-известния pluse-size модел - 28-годишната сладурана Ашли Греъм.

Пищната звезда, която отскоро има ново амплоа и се изявява и като дизайнер, захвърли всички дрехи за фотосесия за британското издание на списание Grazia.

Въпросният брой е по вестникарските будки от днес и въпреки че все още не сме го видели, вече имахме възможността да зърнем част от кадрите, направени от звездния фотограф Матю Ийдс. Това е така, защото той и Ашли, явно останали доволни от колаборацията помежду си, побързаха да се похвалят със снимките, дело на екипната им работа.

Ашли качи два кадъра от сесията, на които я виждаме с широка усмивка на лицето, напълно гола и умело прикрила прелестите си. Единият обаче - черно-белият, е без допълнителна обработка, за разлика от втория, при който си личи, че е подобрен с помощта на фотошоп програма.

Припомняме ви, че това не е първият път, когато Ашли качва в социалните мрежи свои необработени снимки от фотосесии. Само преди седмица тя качи кадър от сесия за списание, преди да бъде "пипнат", на който се вижда целулитът ѝ. Греъм, която винаги е съветвала дамите да не се страхуват от несъвършенствата и да разберат, че перфектните тела не съществуват, допълни снимката със статуса: "Малко целулит не е убил никого... Спрете да съдите себе си и приемете нещата, които обществото определя като "грозни".

Снимката, която Матю Ийдс пък качи в личния си профил в Instagram, бе запечатала Ашли по бельо и всъщност е кадърът, избран за корица на ново издание.