Клишето, свързано с моделките гласи, че те се интересуват само от повърхностни неща, не знаят как да готвят, или пък прекарват дните си в непрекъснат денонощен купон и почти никога не се задържат на едно място.

Затова с изненада установихме, че сладураната и настоящ секссимвол Емили Ратайковски не влиза точно в това определение.Тя обича да изразява себе си чрез рисуването, както и да обгражда себе си с интересни произведения на изкуството и да прекарва голяма част от времето си в дома, който сама е декорирала.

Редактор на модната библия Vogue влезе с камера в ръка в прекрасния артистичен апартамент на брюнетката, за да покаже на света една по-различна нейна страна.

Всекидневието на човек в голяма степен се определя от нещата, с които обича да се обгражда в дома си - предмети, картини, мебели и домашни декорации.

Във видеото Емили споделя, че много рядко може да живее в подредена обстановка, затова около нея често цари един по женски артистичен хаос.

Коя е нейната любима модна икона, без коя дреха не би могла да живее, както и каква е любимата й храна, вижте в следващото .:ВИДЕО:. и се разходете в един наистина забележителен звезден дом в Лос Анджелис!