Как се чувствате след празниците? Похапнали, подпухнали, усещате първите нападки на пролетната умора, а в това време работните и учебните задължения ви зоват... Приказка!

За да ви разсеем малко, ще ви покажем как си представяме април месец - от какво имаме нужда, какво искаме да си купим и какво искаме да прочетем.

Най-лошото свърши, козунаците и те! Предстоят ни свежи дни, изпълнени със спортни предизвикателства и хубава храна. Първото нещо, което искаме да направим, е да си купим чисто нов тренировъчен екип. Свеж, цветен и много удобен! Ако не друго, поне той да ни вдъхнови да се занесем до фитнес залата.



Като сме на вълна спорт, нека не забравяме и за някои твърде важни козметични продукти, които ще ни гарантират свежа и нежна кожа. Нов лосион за тяло – лек и ароматен. Стик против изпотяване, който не оставя следи. Какво още... Аха, супер свеж душ гел и нежен интимен гел.

След зимата косата ни има нужда от спешно съживяване! Почти пет месеца студ, шапки и сешоари си казаха думата и сега се радваме на цъфтящи краища, накъсани косми и липса на блясък. Трябват ни подхранващи и хидратиращи продукти като олио за коса, маска...




Да обърнем внимание и на пролетния гардероб. Първото нещо, с което мислим да го освежим през месец април е някоя сладка чантичка. Клъчовете са много подходящи аксесоари за топлите месеци. Ще заложим на цвят и щампи, които да внесат настроение във визията.



Много актуално през пролетта ще е гингам карето. Сигурно го свързвате с пикник покривка, но ви уверяваме, че може да се носи доста успешно и в ежедневието. Рокли, поли, ризи, а защо не и обувки с гингам каре?



Обувки с две каишки са друг акцент от пролетната визия. Точно такъв модел ще попадне в пазарската ни чанта през следващите дни. Ще заложим на висок, тънък ток (да си припомним как се ходи на такова чудо) или удобна, ниска подметка, за да се предвижим от пролетта към лятото с лекота.

А сега малко храна за душата... На 6-ти април излезе сборник с трудове на „бащата на психоанализата“ Зигмунд Фройд - „Психология на сексуалността“. Този сборник съдържа основните теоретични текстове на Зигмунд Фройд в областта на сексуалността: „Три студии върху теорията на сексуалността”, „Приноси към психологията на любовния живот”, „Разпадането на едиповия комплекс”, „За женската сексуалност” и др. Ето четене ще падне...