Автор
Woman.bg

Аплодисменти за стилната и силна Лиа Мишел!

Попадайки на последните фотоси на чаровната Лиа Мишел, трудно бихме повярвали, че актрисата бе сполетяна от жестока трагедия само преди броени месеци.

Нека ви припомним, че гаджето й Кори Монтейт, който беше и неин колега в сериалиа „Клуб Веселие“ внезапно почина от свръх доза наркотици, без тя да подозира, че той взима дрога.

Лиа Мишел разкри, че ще отдаде почит на Кори в новия си албум. Лиа сподели, че ще включи песента "You're Mine", с която ще почете паметта на покойния си приятел. Тя разказа, че след като албумът й вече е бил готов, от звукозаписната компания са я запитали дали не иска да добави нещо.

"Може да съжалявам, ако не го направя. Тази песен ме кара да се чувствам толкова щастлива. Кара ме да мисля за Кори. Когато си спомням за него си я пускам", споделя актрисата и певица.

Мишел дълго време избягваше всякакви камери и светски събития, но изглежда младата актриса е решила да превъзмогне личната драма и все по-често бива забелязвана сред други известни личности, в компанията на своите близки и роднини.

„Много е трудно и трябва да бъдеш много силен, за да излезеш жив и здрав от подобна драма. Аз мисля обаче, че най-доброто, което мога да направя за себе си сега, е да си докажа, че не съм изгубила своята самоличност. Работата ми дава кураж, сила и много комфорт“, бе споредила тя наскоро в интервю за модно списание.

Изглежда всичко, което й се е случило, е довело до нейната драстична загуба на тегло, което феновете отбелязват и й пожелават да успее да превъзмогне болката.

На вчерашното събитие, организирано от L’Oreal Paris „Women of Worth“ в Ню Йюрк, което почита жените в шоубизнеса, Лиа блесна със страхотна червена рокля от есенно-зимната колекция за 2013-а на модна марка Dolce & Gabbana.

Дрехата подчертаваше слабото й тяло, но трябва да признаем, че красивата Лиа наистина сияеше и изглеждаше щастлива.

Може би зад перфектната визия Лиа все още таи меланхонично настроение и болка, но не и вчера!

„Сега, когато съм в тази позиция, смятам да възкръсна и постигна повече неща, отколкото съм очаквала от себе си. Знам, че Кори би се радвал, ако се възползвам от тази ситуация, за да помогна на хората“, допълни Лиа.

Ние и пожелаваме успех, кураж и много сила!

Четете още: Лиа проговори след смъртта на Кори Монтейт