Автор
Антония Михайлова

Анжела - българката, която ще покори Холивуд

Тя е талантлива, харизматична и успешна. Талантът й е достойно оценен не само в родината й, но и в чужбина. Тя е млада българска актриса, която успява да реализира своята голяма мечта и да участва в мащабна хитова продукция.

Усмихнете се, защото това е поредната българка, имала шанса да разгърне и демонстрира таланта си на световната кино сцена.

Името й е Анжела Недялкова – Ноар. Тя е красивото попълнение към продължението на култовата крими драма на Дани Бойл от 1996 г. - "Трейнспотинг".

Актрисата нашумя у нас с участието си във филмите "Източни пиеси" (реж. Камен Калев) и "Aвe" (реж. Константин Божанов). Известна е още с ролите си във филма "Пътят към Коста дел Маресме" и сериала "Връзки".



Трябва да признаем, че Анжела изглеждаше неповторимо в ослепителната кралско синя рокля (с дизайн на Marc Bouwer), която тя избра за премиерата на "T2: Трейнспотинг" в Единбург .

В лентата Анжела Недялкова има уникалната възможност да играе заедно с актьори от световна класа - Юън Макгрегър, Робърт Карлайл, Джони Лий Милър и Юън Бремнър.


"Tрейнспотинг 2" отново ще ни срещне с култовия Марк Рентън и неговата компания от наркозависими. Действието във филма се развива 20 години след това в първия филм (1996 г.) и отчасти е базирано на романа "Порно" на Ървин Уелш.

Очакванията към продължението на култовата лента са доста високи. Още повече, че оригиналната продукция е струвала само 3 млн. долара през 1996 г., докато новият филм струва 70 млн. долара.