Автор
Woman.bg

Анжделина Джоли и Брад Пит – 10 години любов

Точно преди 10 години, по време на снимките за филма „Mr. and Mrs. Smith”, пламна любовта между Анджелина Джоли и Брад Пит.

Разбира се, за никого не е тайна, че любимецът на почти всички дами по света, изостави актрисата Дженифър Анистън, за да бъде с Анджелина.

Но тяхната връзка се оказа нещо много повече от мимулетно привличане или PR ход. Те създадоха прекрасно семейство с шест деца, три от които осиновени. А миналата година двойката сключи и брак.

Почти непрестанно влюбените са атакувани от медиите със спекулации, относно личните им проблеми. Но Брат и Анджелина (по-известни като „Бранджелина“) не загубиха уважението и обичта помежду си. Посрещат заедно всяко едно предизвикателство и не позволяват на никого да наруши хармонията им.

Може би си спомняте как преди няколко години Брад подкрепи жената на живота си, когато й се наложи да си направи двойна мастектомия. Той не я остави дори за момент, въпреки трудностите, пред които трябваше да се изправят. Дори в интернет пространството се появи писмо, за което се твърди, че авторът му е Брад Пит:

Жена ми се разболя. Тя беше постоянно нервна, заради проблеми в работата, неуспехи в личния живот и проблеми с децата. Тя загуби 15 килограма – тежеше около 40.

Стопи се, постоянно плачеше и беше разочарована от всичко и от всички. Нищо не я радваше, постоянно я болеше главата, сърцето, нервите в гръбначния стълб и ребрата. Спеше неспокойно, не можеше да мигне по цели нощи, а на сутринта беше уморена. Връзката ни беше на ръба. Красотата й си отиваше, имаше торбички под очите, отпусна се и спря да се грижи за себе си. Дори отказваше да се снима във филми. Изгубих надежда, мислех че скоро ще се разделим...Но после реших да действам! Аз имам най-красивата жена в целия свят!

Тя е идеал на повече от половината мъже и жени на земята, а на мен ми позволява да спя до нея и да я прегръщам всяка нощ. Започнах да я засипвам с цветя, целувки и комплименти. Правех й изненади и й се радвах във всеки един момент. Правех й подаръци и живеех заради нея. Говорех на хората само за нея. Възхвалявах я пред моите и общите ни приятели. Няма да повярвате - но тя разцъфна.

Стана по-красива, отколкото беше преди. Повиши теглото си, престана да нервничи и ме целуваше по-силно, отколкото по-рано. Аз дори не знаех, че тя може да целува така.

И разбрах едно: Жената е отражение на мъжа и ако я обичаш до безумие, тя ще ти отвърне със същото!"

Но ето, че днес всичко е наред. Анджелина е такава, каквато винаги сме я познавали – прекрасна и неотразима. И макар по-рано тази година да имаше слухове за развод между двамата, двойката съвсем скоро отпразнува 10-годишнина и изглежда по-щастлива от всякога.

Двойката не спира да ни радва и с професионалните си успехи. Миналият месец излезе филмът „By The Sea”, написан и режисиран от самата Анджелина. Историята му е романтична и драматична, разказва за проблемите във връзката между главната героиня и нейния любим. Актрисата определя произведението си като „арт-филм“.