Автор
Woman.bg

Антония Петрова стана пета на Мисис Свят (снимки)

Антония Петрова зае пето място на конкурса „Мисис Свят", който се проведе в събота в Китай.

Перничанката, която се представи на състезанието не като българка, а като Мисис Русия, се класира на 4 крачки от мечтаната от нея титла, която смяташе почти за гарантирана.

Въпреки това се очаква да се прибере в страната ни с високо вирнат нос, заявявайки, че това е най-високото място в конкурс за красота, до което българка успява да се докопа, пише ''Всеки ден''.

Макар да имаме много носителки на корони за най-хубава омъжена жена, Петрова твърди, че те са побеждавали в конкурси, които не са легитимни за разлика от този, в който тя участва.

На първо място в Китай беше поставена американката Кели Спарлинг.

Кели Спарлинг

Втора е англичанката Робин Морисън, трета - Ким Мари Мартин от Сингапур.

Робин Морисън и Ким Мари Мартин

Четвърта - виетнамката Тай Ти Куин.

Тай Ти Куин

Антония Петрова стана Мисис Русия, благодарение на своя брак с руснака Александър Бередин. Тя има и руски паспорт. Малко след като грабна короната за най-красива омъжена жена, се отказа от презимето си, правейки моминската си фамилия свое второ име, а фамилията на мъжа си - трето. Заради това тя вече се представя като Антония Петрова Бередин.

Антония Петрова Бередин

Тя има и руски паспорт. Малко след като грабна короната за най-красива омъжена жена, се отказа от презимето си, правейки моминската си фамилия свое второ име, а фамилията на мъжа си - трето. Заради това тя вече се представя като Антония Петрова Бередин.

Прочети повече на: http://hotnews.bg/n/antoniya-petrova-stana-peta-na-misis-svyat-snimki.78248.htm