Автор
Woman.bg

Антиейджинг детокс рецепти за натурална вътрешна и външна красота

Десислава Пеева е по професия дипломиран Магистър по туризъм, а в живота майка на малко момченце, родено в края на май 2012 г. Посветила е 13 години от живота си в изучаване на най-новите изследвания в областта на здравословното храненето, а последните 5 години е отделила по-специално внимание на суровоядството след като успява да се справи сама с дългогодишни хормонални проблеми.

Тя е създателка на сайта www.desilifestyle.net , в който от 3 години споделя статии за здравословно хранене, натурални антиейджинг и детокс тенденции, информация за нейните любими супер храни, експериментите й в „суровата кухня“, домашни рецепти за натурална красота, нейните спорт програми както и пълен дневник на нейната здравословна бременността, периоди на кърмене и захранване на нейното бебе Ерик.

Амбицията й е да продължава да споделя невероятния опит и знания с по-широка публика чрез създаване на он-лайн програми, писане на електронни книги и организиране на уъркшопи и ретрийти.

Можете да закупите книгата он-лайн от Хеликон
Цета: 15 лв.

Написах тази книга за тези, които вярват, че истинското здраве и красота започва от вътре на вън. За тези, които осъзнават, че няма магически хапчета за отслабване, че няма безопасен крем против бръчки, че скъпите процедури в СПА и козметичните центрове са с плацебо ефект.

Посланието, което искам да отправя към жените е да направят крачка назад, назад към природата и да се доверят на истинската натурална растителна храна за да разкрият своя потенциал, да се подмладят, да се чувстват красиви и секси!

Първата част на книгата съдържа една уникална колекция от 30 рецепти, които са подходящи за периоди на детокс и имат антиейджинг ефект върху организма. Те са напълно сурови, веган, без лактоза, без глутен, без яйца, без захар, без соя, без олио и с ниско съдържание на мазнини.

Освен това са много лесни, нискобюджетни и се приготвят за кратко време – от 1 до 20 минути. Само 1 рецепта изисква сокоизтисквачка и 1 – дехидриране. Втората част на книгата съдържа 10 козметични рецепти за цялостна грижа на кожата, косата и тялото. Те са много лесни, бързи и евтини и ще ви спестят хиляди левове. А най-важното е че ще бъдете очаровани от ефекта!