Главната редакторка на американското издание на списание Vogue Анна Уинтур рядко говори пред камера. Този път обаче тя отговори на цели 73 въпроса.

Тъй като е най-влиятелната и заета жена в света на модата, Анна не отдели специално внимание на това интервю, а отговаряше на въпросите по време на работа. Видеоклипът e публикуван в сайта на списание Vogue.

Четете още: Анна Уинтур не понася роклите тип "русалка"

Денят на Анна Уинтур започва в 5 часа сутринта. За закуска обича да си взима нещо от "Старбъкс", а любимият й сезон е пролетта. Любимото нещо в офиса й е колекцията вази на британския дизайнер Кларис Клиф, а бюрото й е предметът, който се е задържал на работното й място най-дълго време.

Единствената дума, която тя иска хората в света на модата да престанат да употребяват, е "приключение". Аксесоарите, на които винаги е разчитала, са нейните колиета, а слънчевите очила използва, за да се скрие от хората. Тя никога не се облича в черно от глава до пети, защото винаги трябва да има различни цветове.

Четете още: Най-добрите филми, посветени на модната индустрия

Любимият й мюзикъл е Kiss Me Kate, а на въпроса в кой мюзикъл би искала да участва тя отговаря, че за съжаление не може да пее. От комедийните актьори най-много харесва Джеймс Кордън, а Хю Джакман е любимият й екшън герой. Любимата книга на редакторката на Vogue е "Гордост и предразсъдъци" на Джейн Остин, а книгата, която иска да беше написала, е "Война и мир" на Лев Толстой. Скарлет Охара е най-модерната героиня в литературата, а Оливър Туист най-силно вдъхновява модните дизайнери.

Най-големият страх на Анна Уинтур са паяците.

Четете още: В гардероба на вездесъщата Анна Уинтур

Тя предпочита дантелата пред кожените материи, както и винаги предпочита модерните дрехи пред облеклата във винтидж стила.

Първото нещо, което забелязва в един човек, когато се запознае с него, е неговата усмивка, а най-доброто място за почивка според нея е домът.

БГНЕС