Актрисата Дженифър Анистън получи наградата на списание "Пийпъл" за Най-добро филмово изпълнение за филма "Cake".

"Толкова е вълнуващо. Това наистина ли се случва", каза тя развълнувана, след като получи наградата си. "Сега вече зная колко много означава любовта. Този филм е точно за това", добави актрисата.

Четете още: Диета Сонома - любимият режим на Дженифър Анистън

Комедиен актьор на "Пийпъл" стана Кевин Карт, а най-доброто телевизионно представяне за годината е на Лиса Кудроу в сериала The Comeback и Джон Хам от "Мъжете от Медисън Авеню" ("Mad Men"). Модел на годината е Карли Клос, а икона за стил стана Гуен Стефани. Благотворителната кампания на годината е ледената кофа.

В началото на тази седмица Дженифър получи номинация за наградата на критиката за Най-добра актриса, а миналата седмица тя бе номинирана за Златен глобус за най-добра актриса в драматичния жанр. Освен това е номинирана от гилдията на филмовите актьори за работата й по филма.

Четете още: Няма да повярвате какво може Дженифър Анистън (ВИДЕО 18+)

Филмът "Cake", за който тя получи наградата на "Пийпъл" и двете номинации за най-добра актриса, разказва за Клеър Саймънс, която полудява по вдовеца Рой. Премиерата на филма беше през септември на Международния филмов фестивал в Торонто, а по кината ще излезе на 23 януари.

Първата номинация за Златен глобус на Дженифър Анистън е от 2002 г. за ролята й на Рейчъл Грийн в сериала "Приятели" за най-добра поддържаща роля в телевизията.



БГНЕС