Остават броени часове до едно от най-бляскавите събития в света на модата – ежегодното празнично ревю на модния гигант Victoria's Secret.

Започнало през 1995 година като скромна презентация на бельо, днес шоуто е едно от най-грандиозните събития в модния бранш. Всяка година на първите редове на декемврийското ревю на бранда присъства цвета на шоубизнеса, а върху подиума, покрит с ефектни декори, се разиграва величествен спектакъл, който умело преплита дефилирането на модели като Адриана Лима, Алесандра Амброзио и Кандис Суанпоул с лайф изпълненията на световно известни певци като Джъстин Тимбърлейк, Ники Минаж, Кание Уест, Джей Зи и Риана.

Тази година за първи път шоуто на Victoria's Secret ще се състои в Лондон, а след като в неделя вечерта ангелите пристигнаха във великобританската столица, градът официално се превърна в най-горещото място на планетата.

Въпреки дългия полет златните момичета на бранда изглеждаха красиви и свежи, когато пристигнаха на летище Хийтроу.

За наша радост моделите на Victoria's Secret не пропуснаха да заснемат пътуването си от Ню Йорк до Лондон и да качат фотосите в Инастаграм профилите си. Красавиците летяха с частния самолет на бранда, а снимковият материал, подробно документиращ полета им, взриви социалната мрежа и събра рекорден брой харесвания.