Автор
Woman.bg

Ангел или дявол: Даян Крюгер на фестивала във Венеция

Актрисата Даян Крюгер показа две коренно различни визии на тазгодишния фестивал във Венеция - една в бяло, и една в червено, и двете стилни, красиви и елегантни!

Дългата рокля с наметало и метални елементи е едновременно стилна и интересна, като засилва още повече ангелското излъчване на актрисата с нежни руси коси.

Добре подбраните бижута - обеци и колие стоят чудесно на красавицата, като са изключително подходящи именно за премиера на филм, каквото беше и събитието във Венеция.

Да или не: Романтичната Алесандра Амброзио във Венеция

Червеният гащеризон пък, от друга страна, със своя дързък и закaчлив цвят И изрязани елементи издължава допълнително фигурата на красивата Деян, която преди да стане актриса, се е изявявала като модел. Нека не забравяме и, че тя е напълно в стилистиката на актуалните тенденции на лято 2015, които включват дългия гащеризон.

Харесваме и аксесоарите на Даян - шестоъгълните чантички, които стоят едновременно разчупено, но и елегантно на червения килим.

А вие, момичета, коя от двете визии на Даян харесвате повече-бялата, или черната?

Включете се в новия Viber публичен чат на Woman.bg! Там ще можете да следите последните коментари на дамите на Woman.bg, както и техните предложения за инетресни статии, свързани с живота на красивата и успешна съвременна жена.