Сексапилната изпълнителка в последно време прекарва голяма част от времето си в Сандански, твърдят от „Всеки ден".

Доскоро се говореше, че честите гостувания на Анелия в граничния град са заради Коко Динев. Оказа се обаче, че не бившия съпруг на певицата, а негов приятел е причината сексапилната изпълнителка все по-често да се появява там.

Новото гадже на Анелия е съвсем нормално момче и работи като митничар на Кулата, издават от обкръжението на фолк звездата. Покрай връзката си с 32-годишния красавец изпълнителката разби и мита, че излиза единствено с богаташи.

Сам Коко Динев запознава бившата си съпруга с новото й гадже преди доста време. Но искрата между тях припламва наскоро, по време на участие на Анелия край Кулата. Футболният бос дори дава благословията си за връзката им. Досега бизнесменът беше категорично против гаджетата на фолк дивата, заради дъщеря им Ивон, пишат от hotarena.net.

Но макар и скромен служител митничарят съвсем не е беден, издават още от обкръжението на певицата. Новият любим на изпълнителката произлиза от доста заможно семейство, а родителите му въртят успешна търговия на едро.