Фолк певицата Анелия доказа напук на всички, че с Калоян Арсенов не само не са разделени, но и са по-щастливи от всякога.

Най-оборотната изпълнителка на Пайнер се похвали с няколко селфи снимки заедно с гаджето си в социалната мрежа, пише HotArena.net. Анелия и синът на Долорес Арсенова са си направили няколко веселяшки снимки, в които си разменят целувки или правят забавни физиономии.

Те категорично показват, че двамата още са заедно, напук на слуховете. Припомняме, че преди няколко седмици се появи информация за раздялата им. Инициатор за раздуване на новината бе самата Николета Лозанова, която излъчи папарашки кадри в предаването си „Поверително от NL“.

Тя показа как Калоян Арсенов обикаля столичните заведения без половинката си, докато златотърсачки му се лепят като мухи на мед. Това потвърди слуха, че министерският син е поредният, зарязал фолк дивата.

Клюките явно подразниха красавицата и тя реши да открехне завесата на отношенията си с Калоян. Именно затова Анелия публикува селфи снимките с благоверния си, затваряйки устите на зложелатели.