„Анелия се обезобрази. Певицата си е надула устата толкова много, че прилича на ужилена и по всякакъв начин се опитва да го скрие. Не желае да я снимат и беше забранила на фотографите от дискотеката да правят каквито и да било снимки с нейно участие.“ Това разкри разочарован фен на Анелия.

Очевидецът разказа как миналия петък изпълнителката на „Погледни ме в очите“ се появила на участие изцяло променена, а гостите на заведението останали разочаровани от това, което видели и чули.

„Пайнерката е надула със значителен размер и дупето си. Беше с ластично бельо, което се носи след такава операция, за да държи подплънките в дупето й. Под блузата, която беше разтворена, си личаха ластичните гащи, които стигаха до кръста“, твърди фенът.

Той разказва, че на следващата вечер видял Анелия в друго заведение, отново опитвайки се да прикрие „обезобразените си устни“. Певицата цяла вечер слагала ръка върху устните си и категорично забранявала снимките. На всичкото отгоре пеела фалшиво, пишат от hotarena.net.

Четете още: Най-естественото селфи на Анелия – без грим в леглото

Проверка установи, че наистина няма снимки на Анелия от въпросните две участия, макар по традиция заведенията да ги публикуват във Фейсбук страниците си. Факт е обаче, че Анелия е една от малкото певици, която е категорична, че няма нито една пластика по себе си. Нито гърди, нито джуки, нито ботокс или каквото и да било друго. Това е официално!

Неофициално изглежда Анелия има корекция на носа, повдигане на бюст, изглаждане на бръчки и дори пластика на скулите. Каква част от тези слухове са верни, единствено Анелия знае. И евентуално пластичният й хирург...