Поглеждайки назад към изминалата година Анджелина Джоли призна, че последните 12 месеца са били успешни за нея.

Пред списание "Us Weekly" тя коментира и притеснението си относно дадени проекти, а също и борбата й да постигне целите си. "Беше много хубава година. Омъжих се за човека, който обичам, синът ми Мадокс вече е тийнейджър и представих филма "Unbroken" пред света", каза тя.

Четете още: Анджелина се разболя от шарка

Актрисата и режисьорка сподели, че е била притеснена, когато се е заела с филма, който разказва историята на олимпийския атлет и герой от Втората световна война Луи Замперини. Той оцелява в самолетна катастрофа над Тихия океан и 47 дни се носи из водите на океана, а след това прекарва 2 години и половина в японски затворнически лагер.

Анджелина Джоли с Луи Замперини

"Бях режисьор на само един друг филм – "В земя на кръв и мед" от 2011 г., който е малка продукция в сравнение с този. Трябваше да докажа, че мога да се справя с организацията на местата за снимки, бюджета, да снимам две самолетни катастрофи, визуалните ефекти и техническата страна. Бях се подготвила предварително с всички графики, карти, снимки и т.н.", разказва актрисата пред списанието.

2014 г. със сигурност е успешна за Джоли, тъй като тя завършва работата си над новия филм By the Sea, в който участва и като актриса заедно със съпруга си Брад Пит. "С Брад се работи много добре. Това е още един малък независим филм, тежка история за брака и живота. За нас беше много приятно отново да бъдем заедно пред камерата и дадохме много от себе си", каза тя.

Четете още: Анджи и Брад си спретнаха лют скандал (снимки)

Относно какво иска да й донесе бъдещето, тя сподели: "Бих била много щастлива, когато спра да се заминавам с актьорство, aко имам късмета да направя кариера като режисьор, ще бъде много хубава промяна за мен. А по-нататък, когато мога, ще работя и с Брад", сподели Анджелина Джоли за списание "Us Weekly".