От днес в интернет пространството циркулира новината, че Анджелина Джоли и Брад Пит се развеждат.

Западните медии дори съобщават, че актьорите вече са стартирали процес за разтрогване на брака и активно се консултират със своите адвокати. На най-красивата двойка на Холивуд ще се наложи да раздели 500 милиона, съвместно натрупани, долари.

Коя можеше да е мисис Смит?

Интересно е, дали двамата ще влязат в ожесточена съдебна битка за авоарите си, или въпреки раздялата двамата ще запазят топли чувства един към друг и ще постигнат взаимно съгласие относно това как да разделят имуществото си. А също така и какво ще се разберат звездите относно попечителството на шестте им деца.

Според Inquisitr Брад и Анджелина вече са продали своят замък във Франция, а новината, че преди седмици двамата са отпразнували втората годишнина от сватбата си заедно в хотел не е вярна и всъщност те дори не са били заедно въпросния ден. Основната версия за разпада на семейството са постоянните спорове, които изморили Пит. Както твърдят близки приятели на звездната двойка, след развода актьорът се готви да се установи в Европа, по всяка вероятност в Хърватия, където той хареса неголяма къща на брега на Адриатическо море. Що се отнася до Джоли, то тя не се готви да пътува за никъде и планира да остане в САЩ.

Влезте в новия палат на Анджелина и Брад