Анджелина Джоли изнесе емоционална реч след премиерата на своя нов филм „Unbroken“ в Сидни.

Актрисата нарече своя съпруг Брад Пит „велик мъж“, разкривайки, че двамата с него са си кореспондирали чрез ръкописни писма, докато тя е снимала филма в Австралия миналата година, а през това време той е работел по филма „Ярост“ във Великобритания.

Звездата сподели, че сега се чувства по-близка с Брад отвсякога и част от причината за това е фактът, че двамата най-накрая сключиха брак това лято на интимна церемония във Франция.

Четете още: В гардероба на: Анджелина Джоли

На пресконференцията на своята лента 39-годишната Джоли каза: „Този старомоден начин на общуване в стил 40-те също много ни сближи с Брад.“

Тя добави: „Филмът ми е най-вече за човешкия дух, а съпругът ми ми помогна с моя втори режисьорски проект, именно като ми показа какво представлява един велик мъж. Научих страшно много за великите мъже, именно гледайки Брад – начинът, по който той се отнася към мен, това, на което учи децата ни, неговите ценности, изборите в живота, които прави...“ , разкрива Анджи.

„Мисля, че сега разбирам мъжете много повече, отколкото преди. Вече знам какви са нещата, които уважавам в мъжете и които се надявам да откривам повече в нашето поколение.“, споделя звездата, цитирана от dnes.bg.

Четете още: Анджелина е музата на Марио Тестино