Андрей Пеич призна пред световните медии, че в началото на годината се е подложил за операция за смяна на пола и вече е жена!

Андрей официално носи името Андреа. Моделът придоби световна слава през 2011 г., когато се появи на ревю на Jean Paul-Gaultier в мъжки и дамски дрехи. През същата година той влезе и в топ 100 на най-сексапилните жени на сп. FHM.

Андрей крил операцията си в продължение на месеци, но накрая решил да бъде открит и честен с обществеността.

"Искам да разкажа своята история, защото смятам, че това имам социална отговорност" - разкри 22-годишният модел пред сп. People.

Четете още: Похарчила $ 30 хил., за да прилича на Ким Кардашиян

"За мен винаги е било важно да покажа на хората, че няма значение какъв е полът ти. Той не те определя като човек" - допълва той/тя.


"Винаги съм си мечтаел да бъда момиче. Един от най-ранните ми детски спомени е как съм облякъл пола на майка ми, за да изглеждам като балерина" - допълва Пеич.

В своята страница във Фейсбук Андреа благодари за подкрепата на своите фенове: "Смятам, че всички се развиваме и помъдряваме с годините и това е нормално, но моята скорошна трансформация не ме е направила различна. Аз съм същият човек, просто с друг пол".