Вторият шанс, който си дадоха тв водещият Андрей Арнаудов и любимата му Надя Иванова, се увенча с неуспех.

От две седмици влюбените са разделени, довери пред „Монитор” близък до тях източник.

„Проблемите във връзката им не са от вчера. Но все пак те искаха да опитат отново. Чувствата преди бяха доста силни, но явно са се поизпарили и затова прецениха, че няма какво да ги задържи заедно”, разказа приближеният.

Според запознати друг фактор, който е повлиял на раздора в отношенията им, е начинът на живот на тв продуцента. Вредните му навици не се нравеха на Надя и до известна степен тя е инициатор на раздялата.

Андрей и бившата водеща на “Елит” по БНТ отново се афишираха като двойка в средата на юни миналата година. Те излязоха на светло на рождения ден на Евгени Минчев, но възобновяването на романса им беше от средата на лято 2012 г. Възпитаничката на Стефан Данаилов за първи път приключи дългата си връзка с Арнаудов преди седем години.

Наново припламналата искра помежду им бързо се разгоря в буен огън. След новото начало, което поставиха, двамата дори заживяха заедно и мислеха за дете. Явно обаче намеренията им се разминаха.

Преди да се събере за втори път с Надя, Андрей излизаше с бившата изгора на певеца Графа - танцьорката Маргарита Будинова. Тв водещата пък имаше връзка с влиятелен бизнесмен.