Тази неделя Андреа госутва в предаването на Николета Лозанова „Папараци“.

Фолк певицата застана пред светския журналист Мон Дьо, за да говори за любовта си към боксьора Кубрат Пулев.

На въпроса кой от двамата е по-голяма звезда в България, Андреа отговори: „Разбира се, че Кубрат е по-голяма звезда и така трябва да бъде, защото според мен мъжа на една жена винаги трябва да бъде по-успелият от двамата. Вълнуващо е да живееш с такъв мъж, защото животът ви винаги ви предлага най-различни предизвикателства и е като едно приключение. Има и една тъжна страна, защото все по-рядко се виждаме, но пък когато се видим, се чувстваме още по-щастливи и влюбени отпреди.“

"Аз не съм типа жена, която иска да командва, точно обратното, имам нужда човекът до мен да е по-силен от мен, за да мога да се облегна на него и имам нужда от неговите съвети. Да се облегна в неговото чувство на грижовност, което има към мен. Още по-хубаво е, че и двамата сме звезди, така и двамата не е нужно да се оправдаваме, че постоянно сме заети. Когато има истинска любов, има и компромиси." - откровеничи фолк певицата.

Четете още: Андреа получи цветя от Кубрат при посрещането му

Андреа не спря да хвали половинката си и сподели, че медийният образ на боксьора съвпада изцяло и с личния му живот.

„Той е много истински и това, което виждате от него на интервютата, емоцията която показва, отношението към нашата държава, той наистина е такъв в живота и няма грам лицемерие в това. По този начин ме вдъхновява и ме кара да бъда истинска пред хората, радвам се, че имам такъв човек до себе си и може би от самото начало съм усещала, че му предстои голямо бъдеще. Той е силната страна в моя живот имам един истински човек до себе си, който може да бъде не само любов, а и приятел, а той в момента пише историята на спорта в България." - допълни тя.

Четете още: Николета пожела на Кубрат да визуализира Андреа

Блондинката сподели и някои свои разсъждения за хората, които се опитват да я разделят от любимия й и да всеят раздор в отношенията им.


"Много грешно насочваме енергията си. Определено има големи проблеми в нашата държава, които според мен идват от нашето управление. Хората тук са оставени да нямат никакъв избор как да оцеляват и това е истина, който дойде да ми каже, че това не е така е голям лъжец, че в България може да се живее добре, че човек може да се чувства щастлив, че може да оцелява по нормален начин. Всеки с много голям труд, с много големи компромиси успява да се задържи на краката си тук. И може би точно, когато на човек му се прекършват мечтите, начинът му на живот не е такъв, какъвто си го представя, тук идва грешката. Започваме да виним други хора, които са си скъсали гъ**, не са спали осем години, за да постигнат малкото, което са постигнали. Ние ги обвиняваме затова, без да се замисляме за цената, която са платили, защото не всеки ще се съгласи да плати цената на успеха. Идва един момент, в който човек трябва да израсне и да осъзнае, че истинската болка идва от нас самите и това, което не приемаме за себе си. Ако аз отричам това, което съм и се мисля за нещо, което не съм, тогава ще ме боли повече, но не трябва да ме боли от неточното мнение на хора, които не са наясно с цялата ситуация в моя живот, по принцип говоря."

Четете още: На коя й отиват повече: Андреа и Николета с еднакви очила

Андреа сподели и, че тя самата гледа мачовете на Кубрат по един меко казано експлозивен начин:

„Когато предстоят неговите мачове, често се е случвало да има огромно напрежение в мен, никога не съм имала такова напрежение в моята кариера. Когато мачът свърши, аз троша апартамента от крещене и викам, имам случаи, в които са искали да викат полиция. Моето куче естествено е изолирано, в друга стая, за да не получи инфаркт. Двамата не сме от хората, които плачат, ние сме по-темпераментни." - завърши тя.