Половинката на Кубрат Пулев Андреа е напълно неузнаваема без тоновете макиаж, които слага по лицето си.

Потресаващи кадри на певицата показват как изглежда тя без грим сутринта, преди специалистите да почнат да рисуват по нея. Папарашките снимки бяха изпратени от участник в конкурса „Стани папарак" на Николета Лозанова и предаването „Поверително от Н. Л.".

Андреа била забелязана ранните часове на деня след участие на паркинга на несебърски хотел в компанията на своя стилист Вили, който забранил певицата да бъде снимана и интервюирана.

Четете още: Копи пейст: Андреа копира Анджелина

Благодарение на бързите си реакции кандидатката за папарак от Бургас Десислава Райчева обаче успяла да улови погрознялото от кръчмарския нощен живот лице на Андреа, която без бронзант, очна линия, червило, изкуствени мигли и пудра не е много приятна гледка. Фотографката от морския град бе възнаградена от предаването със скъп апарат, с който да продължи да снима звездите.

„Много дърта, бе! Тя била направо ужасяваща, как може въобще да не се грижи за себе си, а само да си прикрива недостатъците с тонове грим", коментираха втрещени зрителите на „Поверително" по ТВ7, пише ''Всеки ден''.

На сцената попфолк изпълнителките винаги се стараят да изглеждат доста атрактивно. Много грим, предизвикателни тоалети, прилежно направени прически и обувки на ужасно високи токчета са задължителните елементи от външния им вид. Явно обаче в реалността нещата са напълно различни. Разчорлени коси и пъпчасало лице - това са само част от подробностите, които лъсват, когато певиците са неглиже, коментират виделите снимката.