Здравейте, мили дами! Благодаря ви за огромния интерес, който предизвика новата рубрика. Получих толкова много въпроси само за една седмица. Искам всеки от вас да намери отговорите, които търси, затова ще групирам въпросите по теми.

ТЕМА: Анален секс

Аналният секс е много специален секс. Той е желан от мъже, които искат да покажат своята доминираща роля над жената. Но не всеки мъж го харесва. Тук по-скоро действа психологически фетиш - точно след анален секс, мъжът чувства, че вие сте напълно негова и че той е силен. Освен това, аналният секс донякъде е забрана, а човек иска да прави забранени неща. И ако партньорът-мъж предпочита анален секс, това не означава, че е с хомосексулани предпочитания!

От чисто физиологична гледна точка от вагинален секс мъжът получава повече удоволствие. Във всички случаи жената трябва да иска този вид секс, да е готова психически за това. Ако се страхува, ако няма доверие на партньора, нека изчака, докато сама реши, че вече може да опита и това. Анален секс не трябва да се прави насила и по задължение.

Така или иначе, за да имате приятен и за двама ви анален секс, важно е да спазвате следващите правила:

Първо: ХИГИЕНА

Направете анален душ. Махнете горната част на обикновения душ. Седнете и си представете, че искате да ходите по голяма нужда. Сложете маркуча близо до ануса (без да го вкарате) и пуснете водата. От налягането тя за 2-3 минути ще измие ануса Ви отвътре и след това той ще бъде чист и подготвен.

Второ: ОВЛАЖНЯВАНЕ

Вземете лубрикант на водна основа, например „Дюрекс” е подходящ.

Трето: МАСАЖ

Масажирайте ануса (вие или партньорът) с пръсти. Трябва лесно и без болка да влизат два-три пръста. Докато те не влизат лесно, не вкарвайте члена.

Четвърто: ОТПУСНЕТЕ СЕ

Не трябва да има напрежение във вас. Отпуснете се и когато той ви вкара члена, си представете, че в този момент искате да ходите до тоалетна. Тогава Вие сама ще отворите сфинктъра и той много лесно ще влезе. В момента, когато главичката влиза има малко болка (2-3 секунди), но след това членът влиза на по-дълбоко и болката минава. Важно е, когато той вече е вътре, да не изважда члена докрай и постоянно да бъде вътре по време на самия акт. Иначе, ако проникне и почти веднага излезне, вторият път е по-трудно да го вкара.

Анусът е много нежен. Аналният секс може да доставя много приятно преживяване на жената. Всичко е въпрос на спазване на правилата и на премахване на предрасъдъците. Аналният оргазъм често се преплита с маточния и дава незабравими усещания.

Пето: ХИГИЕНА след анален секс

След анален секс не правете вагинален, за да не предизвикате инфекция във влагалището!

Задължително трябва да се измиете – и вие и партньора с подходящ продукт, който да действа срещу причинители на инфекции. Такъв е измиващия гел Иделин Белиема. Той убива както бактерии, така и гъбички и така ви предпазва от инфекции и интимни проблеми.

След анален секс може да име леки охлузвания в областта на ануса или усещане за дразнене – тогава също е добре да използвате от същата серия Иделин Белиема интимен крем, който ще облекчи веднага неприятните усещания и ще спре поява на инфекции и проблеми навреме.

Това са потребителите, които ще получат продукт от серията Idelyn Beliema:

Seda, e-mail: Dani_****@***.**

ВЕСЕЛКА , e-mail: veselka*********@***.**

katq, e-mail: e0619**@*****.**