Автор
Woman.bg

Ана Дело Русо харчи по 50 бона за дрехи на ден!

Малцина могат да се похвалят с факта, че са в състояние да похарчат 50 000 долара на ден за облекло, което да е от най-новите и актуални колекции на известни дизайнери.

Но една дама успява да изглежда всеки ден по различен начин, пръскайки за цялостната си визия именно по толкова пари ежедневно! Американската модна редкаторка Ана Дело Русо хвърли в шок мрежата с това нейно признание.

Ексцентричната Ана харчи луди пари за дрехи, тъй като държи да облечена по последна мода. За нея това е начин на себеизразяване, начин на живот. И то какъв... ! Да, тя първа се появява с дадена дреха и първа бива щракната с най-новите рокли, аксесоари и обувки, но това ли е най-важното?

Винаги усмихната и в страхотно настроение, звездата блести с наистина уникален и оригинален стил, сменяйки тоалетите си ежедневно, дори понякога и няколко пъти на ден.

Тя се гордее с хобито си, за което е и известна. Няма камера, която да не я е уловила на червения килим или по време на модно ревю на някои от най-големите модни творци. Ана Дело Русо е навсякъде.

„Нужни са ми поне 50 000 долара на ден, за да изглеждам добре“, твърди Анна. И признава, че често й се случва да мине минималния си лимит, пише “Дейли Мейл”.

Четете още: На коя й отива повече: Даян Крюгер или Ана Дело Русо?

Нейното твърдение е леко преувеличено, според вас това нормално ли е?

Модни издания изчислиха, че облеклото й за цял месец възлиза на около $180 000 – сума, в която не са включени отстъпките.

Разгледайте всички нейни снимки, които подбрахме за вас и ни кажете дали според вас тези тоалети струват наистина 50 000 долара?

ВИДЕО: