Новият музикален клип на американската певица и бивша вокалистка на Rilo Kiley Джени Люис към песента Just One of the Guys за по-малко от ден се превърна в тема, широко обсъждана от медиите.

Това се случи сякаш не толкова заради самата песен, а заради участниците във видеото. Сред тях са носителката на "Оскар" Ан Хатауей, Кристен Стюарт и Бри Ларсон. Всички те, които са приятелки на Люис в живота, се преобразяват от облечен изцяло в бяло момичешки бенд на изпълнителката в момчета с изкуствени мустаци и анцузи.

Клипът е режисиран от самата Люис и е забавен прочит на иначе сериозния текст, който разглежда темата за високите очаквания към жените, когато остаряват.

Изпълнителката тематично избра премиерата на видеото да бъде в сайта на мъжкото списание GQ, за да стигне посланието му първо до ''мъжете''.

Четете още: Така или иначе: Кристен Стюарт

Песента Just One of the Guys е първи сингъл от новия албум на певицата The Voyager, който се очаква да излезе на пазара официално на 29 юли за "Уорнър брос".

Предишният солов албум на Люис - Acid Tongue, излезе преди шест години, но през това време тя продължи да работи. Написа сценария и музиката към филмите Very Good Girls и Song One.