Amway, глобален лидер в областта на грижите за красотата, храненето и дома и най-голямата компания за директни продажби в света, започва да предлага своите бизнес възможности на българския пазар, съобщиха вчера от компанията.

България се присъединява към повече от 100 други държави в света и става 30-ят пазар на компанията в Европа. Amway оперира успешно в 29 европейски страни с 1150 служители и над 250 000 Собственици на Amway бизнес.

От разработването на първия биоразградим, екологично чист почистващ препарат - L.O.C. (Liquid Organic Cleaner – течен органичен почистващ препарат) през 1959 г., Amway разширява дейността си в цял свят и днес разпространява над 450 продукта.

Amway България ще предлага първоначално 110 висококачествени продукта от всички линии от сериите Хранене, Красота и Дом. Те са избрани сред най-продаваните продукти на компанията, а портфолиото за България ще бъде разширено в бъдеще.

Дейността на Amway в България се базира на успешен бизнес модел за директни продажби, доказал се в световен мащаб в продължение на повече от 50 години. Висококачествените продуктите на компанията са достъпни за крайните потребители единствено чрез мрежата от Собственици на Amway бизнес (САБ). Amway планира разширяване в България и достигане на 17 хиляди Бизнес собственици до края на 2014 година.

"България е пазар с голям потенциал, с взискателни потребители, които все повече търсят продукти с високо качество и ние имаме удоволствието да предложим нашите продукти и бизнес възможности. Amway позволява на своите Собственици на бизнес да постигнат успех по свой начин, като им дава шанс за по-голям доход, докато те определят сами собствените си графици.

Това е достъпна възможност с минимален риск за предприемачи да постигнат своя идеален баланс между работата и личния живот с награди и признание за техните усилия. Нашите дистрибутори са движещата сила зад компанията и успехът ни и аз съм сигурна, че заедно с тях Amway България ще расте бързо", заяви Йоана Еначе, генерален мениджър за България и Румъния.

Регистрационната такса за да станете Собственици на Amway бизнес е 22 лева, като регистрацията се осъществява онлайн на българския сайт на Amway www.amway.bg.

За да подкрепи своите Собственици на бизнес в постигането на целите им и в успешното развиване на бизнеса им, през 2009 г. Amway основа Академия Amway. По този начин компанията представя обучения, бизнес инструменти и технологии за подпомагане на Собствениците на Amway бизнес, за да предложи на клиентите най-висококачествените продукти и индивидуални съвети, съобразени с техните нужди.

Академията предлага курсове в 26 страни на 25 езика. През 2013 г. над 500 000 Собственика на Amway бизнес са посетили курсовете на Академия Amway в Европа.

Amway отчете глобални продажби от 11.8 млрд. щатски долара през 2013 г. и в момента осъществява разширяване на производството, научните изследвания и развитието на стойност от 332 милиона долара за да подкрепи продължителния растеж.