Автор
Woman.bg

Амал с куп подаръци за Джордж Клуни след сватбата

Амал Аламуддин-Клуни пръснала 3700 долара за подаръци за съпруга си Джордж Клуни след сватбата, съобщава Контактмюзик.

36-годишната адвокатка поглезила съпруга си с 12 саморъчно изработени коктейлни чаши от Венеция, всяка по 100 долара, и комплект от 12 копринени салфетки с пръстени за салфетки на стойност 2500 долара. Двойката се венча в италианския град миналия месец.

Четете още: Клуни и Аламудин даряват парите от сватбените фотосесии

"Амал хареса идеята да имат същите коктейлни чаши, които използваха в хотел "Киприани" във Венеция. Джордж им се възхищаваше всеки път, когато ги погледнеше по време на сватбените церемонии, а те нямаха време да отидат на покупки във Венеция, така че тя ги поръча като следсватбен подарък за него", разкри запознат източник.

Амал планирала да сложи цветните чаши в новия им дом за 10 милиона паунда в малкото селце Сонинг Ай, графство Оксфордшър, Централна Англия. Разберете повече за имението ТУК!

"Това означава, че всеки път, когато си направят коктейл у дома, ще мислят за сватбата си и това ще извиква всички щастливи спомени", допълни източникът.

Четете още: Колко струва сватбата на Клуни и Амал?

Амал, която взе фамилното име на Джордж и се отказа от моминското си име Аламудин по-рано тази седмица, в момента е в Гърция, където съветва правителството на страната как да си върне от Великобритания Елджинските мрамори.



Коктейлните чаши и салфетките не са единственият подарък на Амал за Джордж след сватбата им. Неотдавна тя купила два кокер шпаньола за 53-годишния актьор. А преди сватбата адвокатката подарила на Клуни стилни копчета за ръкавели с първото му, изписано на арабски.

Следете блога "Да се изгубиш... в Рим!" - едно бягство във Вечния град, посветено на свободния избор, удоволствието и вдъхновението!