След стилната италианска сватба, множеството дизайнерски тоалети и елегантното присъствие на г-жа Клуни, британската адвокатка Амала Аламудин си проправи път към висшата лига на холивудската мода.

Амал притежава зрял, впечатляващ и интелигентен модел стил, който никой не може да отрече. Нейното ангелско излъчване и премерено поведение я правят една от най-пленителната личности за миналата година.

Амал подкрепи своята половинка по време на премиерата на „Tomorrowland” („Утреландия“) в Токио и всички присъстващи останаха без дъх от нейното присъствие.

Джордж Клуни призна: Жена ми е по-умна от мен!

В лентата Брит Робъртсън и Джордж Клуни ще открият един град от бъдещето, където технологиите са толкова напреднали, че са почти вълшебни! Мистериозно момиченце събира деца и младежи с буден ум от целия свят, за да насели града и да продължи развитието му. Но апокалиптична заплаха е надвиснала не само над Утреландия, но и над целия свят. Може ли бъдещето да бъде спасено и как ще стане това?

Златистата рокля, с която се появи красавицата е направена специално за нея от маестро John Galliano за „Martin Margiela”.

Сатененото творение й стои чудесно, подчертавайки стройното й тяло. Аксесоарите, на които бе заложила са златиста чанта и семпли бижута.

Джордж Клуни: Амал притежава страхотен вкус

Според нас Амал е образец за това как трябва да се облича една нежна дама и успешна професионалистка. Дрехите, на които често залага тъмнокосата красавица, са изключително стилни, без много детайли по тях, но направени от качествена материя и с класическа кройка. Поздравяваме Джордж Клуни за отличния избор на спътница в живота!

Амал Клуни е най-пленяваща личност на 2014 г.