В бума на електронните разплащания и богатия избор от продукти и услуги в цял свят, може би всеки средностатистически активен потребител си е задавал въпроса дали е готов за кредитна карта и дали може да си я позволи, за да задоволи своя текуща потребност или такава в краткосрочен план? Това е повече от естествено, като най-важното за вземането на решение са преди всичко характеристиките на продукта, ползите за притежателя и най-вече близостта до такива средства. У нас се предлагат множество платежни инструменти, но напоследък като уникална алтернатива на конвенционалното финансиране се откроява международната кредитната карта „Бяла Карта“ – Visa Classic. Това, което я отличава в сравнение с останалите кредитни карти, са улесненият достъп до нея и облекчените изисквания към потребителите.

Базирайки се на основните предимствата на „Бяла Карта“, продуктът притежава огромен потенциал да стане част от живота на хората, независимо от техния социален или финансов статус. „Бяла Карта“ се предлага от финансовата институция Аксес Файнанс, като издаването й е напълно безплатно, а кредитният лимит е в размер от 100 лв. до 3000 лв. Кандидатстването за картата става изцяло онлайн или по телефон, а ненужното ангажиране на клиента е сведено до минимум. При одобрение платежният инструмент се получава безплатно по куриер, заедно с всички необходими документи, след което се активира. Друго основно предимство за потребителите е, че при „Бяла Карта“ не се начисляват обичайните тарифи при теглене от банкомат в страната, както и годишна тарифа за обслужване. Такси за плащане в търговски обекти или онлайн също не се удържат. В основата на модела на иновативната карта е индивидуалният подход, поради което всеки клиент получава персонален акаунт мениджър при необходимост от информация и съдействие дори в труден за него момент.

Това е само част от добавената стойност, която „Бяла Карта“ генерира за своите потребители … В допълнение, системата на картата предоставя безплатно sms – известяване при трансакция или дължима вноска, като по този начин притежателите на картата получават безупречно и навременно обслужване на световно ниво. „Бяла Карта“ осигурява за своите клиенти и редица преференциални условия в партньорски търговски мрежи и обекти, както и възможност за пазаруване в специализиран онлайн магазин с ексклузивни оферти.

„Бяла Карта“ е кредитна карта, при която шансът за одобрение е с пъти по-висок в сравнение с традиционните банкови услуги и от нея вече се възползват десетки хиляди потребители в цялата страна. Да, това накратко е „Бяла Карта“ – уникалният продукт, който ти дава възможност да пазаруваш в цял свят, независимо дали искаш да платиш в търговски обект или он-лайн.

А ти готов ли си да се насладиш на мечтите си, като започнеш своето ново начало? „Бяла Карта“ те очаква със специално предложение за нови клиенти на www.bialakarta.bg