Автор
Woman.bg

Алкохолът затруднява достигането до оргазъм

Източник: Men.bg

Алкохолът отдавна се смята за най-добрият социален лубрикант, стимулиращ бързо и лесно необвързващия секс за една вечер. Поне в това вярват всички търговци на алкохол, които се надяват, че с този продукт ще постигнат най-лесно своите цели.

Именно тази теория ще бъде разбита от учените, които публикуваха своя труд "Журнал на сексуалните изследвания". Според тях, сексуалната дисфункция не е просто и само проблем на мъжете, но и на жените.

Те вярват, че количеството алкохол в тялото на мъжа или жената, може да доведе до загуба на сексуалното желание, понижено либидо и тотална липса на желание за интимни забaвления. Хората не могат да стоят само на голи теории и веднага са събрали екип от доброволци, които трябвало да пият алкохол и също така да мастурбират, докато гледат порно клипове.

В резултат на изследването се оказало, че дамите били достатъчно възбудени за полови забавления, но след дълга и изморителна симулация, нито една не успяла да изпита оргазъм. По този начин се доказва, че различните нива на алкохол могат да забавят изключително много женския оргазъм и дори тотално да го неутрализират.

Повече по темата четете тук