Вратарят на националния отбор по футбол - Николай Михайлов заведе фолк певицата Алисия на романтична почивка във Верона. С тях е и синът на изпълнителката от Валери Божинов - Валери младши, пише "България Днес", цитира Novini.bg.

Това е първата официална снимка на Алисия и Ники от една година насам. Тогава те обявиха, че се разделят.

Всъщност двамата винаги са били заедно, но певицата искаше чрез мнимата раздяла вечният й враг - Николета Лозанова да спре да говори по неин адрес.

"Ние сме заедно и сме happy, а всеки трети, "настанен" в нашата връзка, е поредният неуспешен опит за намеса в личния ни живот!", заяви тогава Ники.

Четете още: Алисия избухна във Фейсбук

Четете още: Допада ли ви: Тоалетът на лошото момиче Алисия

Сега двамата са във Верона и Михайлов се похвали със семейна снимка - "С моята любов, приятели и малкия ми брат". Приятелите са бившият вратар на Левски - Димитър Иванков и жена му, а в ролята на малкия брат е Валерко - синът на Алисия.

Откакто Алисия и Ники се залюбиха, вратарят напълно влиза в ролята не на брат, а на татко на малкия Валери. Детето е постоянно с тях, а Михайлов се е заел с възпитанието му.

По всичко личи, че певицата оценява грижите на Ники. В свой коментар тя подчертава, че майките правят всичко за децата, а бащите не. След това прави и уточнение - "Има едно изключение - Ники Михайлов".

С думите си Алисия успя да жегне Божинов, че синчето му си има друг татко. Той на бърза ръка й отмъсти. Николета Лозанова пусна клюката, че Валери младши я псувал и наричал кучка. "Потресена съм колко ниско могат да стигнат определени личности, за да ме наранят", изригна Алисия.