Автор
Woman.bg

Алисия на вечеря с Ники Михайлов и Валери Божинов!

Алисия явно е в отлични отношения с бившите мъже в живота й Валери Божинов и Николай Михайлов. Или поне това показват действията й в последните дни.

Певицата е била на вечеря с вратаря и нападателя след мача на националите с Италия. Заедно с тях е бил и синът на Алисия и Божинов - Валери-младши, разкриха свидетели, пише ''България Днес".

Четете още: Уникална снимка на Ники, Валери и Валери-младши

Четиримата бяха избрали за воаяжа си спокоен ресторант в тузарски квартал в покрайнините на столицата. Той е сред любимите на фолк звездата. Там тя често може да бъде забелязана на раздумка с приятелката си Христина Витанова.

Веселата група имала запазено сепаре, което не бие на очи, и се забавлявали от сърце пред смаяните погледи на останалите посетители в заведението.

"Направи ни впечатление, че малкият Валерко е много близък с Ники, но това по никакъв начин не дразнеше Валери. Четиримата бяха в отлично настроение и често избухваха в смях.'', сподели очевидец на случката. Той допълни, че именно певицата е авторът на снимката на Валерко с Ники и Божинов, която нападателят качи в социалните мрежи. Тя ги е щракнала във фоайето на хотела, в който се намира ресторантът.

Прочетете повече ето ТУК!