Оказва се, че моделите не са само хубави тела, които се разхождат по котешката пътечка. Някои от тях стават и дизайнери.

След Жизел Бюндхен, сега и Алесандра Амброзио се насочи в дизайна. За разлика от своята сънародничка обаче, Але сътвори колекция бански костюми. Красавицата е подпомогнала в дизайна на 75 различни модела цели бански и от две части. Ангелът на Victoria’s Secret се е вдъхновила от това как "бразилският бохемски стил се среща с елегантността на Малибу".

Четете още: Адриана Лима и Алесандра Амброзио представиха два нови сутиена

"Аз съм от Бразилия и прекарах много време на плажа. Беше някак естествено в марката ми да има и колекция бански костюми. Бразилците са много либерални, когато става въпрос за избора на бански, предпочитат по-изрязани модели. В колекцията ми има бански с бразилски и американски модели", разкрива Алесандра.

"Много е важно ти е удобно, когато носиш бански. Ето защо съчетах много различни форми с много удобни материи", допълва тя. Тя дава и няколко модни съвета при избора на бански. "Важно е да се намери модел, който отговаря на формата на тялото. Има обаче няколко модела в моята колекция, които са подходящи за всички форми", казва още красавицата.

Четете още: Унисекс бельо - да или не?