Най-успешната българска сноубордистка - Александра Жекова вече може да бъде забелязана по софийските улици със скутер KYMCO PEOPLE GТ 125i, който получи като подарък по време на представянето на марката в България.

Официалните гости на събитието имаха възможността да разгледат различните модели скутери, разделени в две категории – до 50 сс - DJ 50 S и Agility City 50 и от 50 до 700 сс - K–XCT 300i, Xciting 400i и People GT 125i.

KYMCO (Kwang Yang Motor Co), петият в света и първи в Тайван голям производител на скутери, мотоциклети и АТВ-та, работи в партньорство с гигантите в автомобилната индустрия BMW и Honda.

„Снощи получих страхотен подарък. Елегантно, икономично и удобно градско превозно средство - Kymco скутер People GТ 125i. Благодаря Ви приятели от Senax!”, сподели тази сутрин Александра Жекова в официална си страница във Фейсбук.
Александра Жекова има изразени предпочитания към моторните спортове и не крие пристрастията си към екстремните преживявания, придружени с всички мерки за безопасност.

„Решихме да подарим на Александра скутер, защото искрено се възхищаваме на страстта и енергията, които влага във всичко, което прави. Тя е истински шампион. И смятаме, че младите хора имат нужда точно от такъв пример за подражание като нея, човек, който вярва в себе си и иска да постигне повече от предела на възможното. Безопасността е на първо място за един водач и затова заедно с Александра избрахме най-подходящата каска за нея, модел на Arai.”, сподели Николай Стоянов, управител на фирма „Сенакс”, официален вносител на марката за България.

При производството на KYMCO, се използват най-модерните технологии за дизайн и инженеринг на продуктите, които гарантират безопасност на пътя, надеждност на двигателя и ходовата част. Компанията е официално акредитирана за качество в производството по стандарт ISO-9001 от 2004 година и има редица признания, сред които ITA Awards, награда за изключително технологично развитие в промишлеността от Министерството на икономиката на Тайван.

Фирмата вносител осигурява възможност за директна покупка, както и различни лизингови схеми за поръчка на всички модели скутери, мотоциклети и АТВ-та на KYMCO. Гаранционното и извънгаранционно обслужване на марката е обезпечено в Senax Auto & Moto Service.



Фотограф на събитието: Любомир Асенов, LAP