Автор
Woman.bg

Албена Вулева: Злопаметна и отмъстителна съм

Бившата водеща на „Сигнално жълто“ Албена Вулева е категорична, че ако някой от останалите участници в Къщата я засегне, ще си получи заслуженото.

Албена сподели, че не смята, че ще се сблъска с негативизъм от страна на останалите звезди, както и че едва ли те ще тръгнат да й отмъщават за критиките, които са отнасяли от нея, докато беше лице на скандалното си ТВ предаване, пише bliasak.bg

„По принцип не е добре да се отмъщава на мен точно. Не съм от хората, които сами търсят конфликти, но, да не дава Господ, някой да реши да не е достатъчно приветлив, просто ще се наложи да има ответна реакция“, откровена е Вулева. Блондинката дори не крие, че самата тя е злопаметна. „Да, злопаметна съм и отмъстителна“, с усмивка казва тя.

„Някакси първоначално имам едно такова чувство, че съм забравила, но в един момент, като видя човека, си казвам: „А бе, този не беше ли...?“ И като ми падне удобен случай, общо взето си го връщам.“ Вулева обаче смята, че дори VIP-овете вътре в Къщата да са злопаменти като нея, няма да я изолират и тя да стане единак.

Четете още: Мика: Не съм разбивачка на мъжки сърца