Автор
Woman.bg

Албена Денкова със 75 бона хонорар в "Денсинг старс"!

Албена Денкова е поредната звезда, на чиито танцови умения ще се насладим в предаването „Денсинг старс", както вече писахме.

Бившата фигуристка пристанала на продуцентите за рекордните 75 бона хонорар - почти колкото щели да вземат сборно всички станали участници. Тя си е поискала по 25 бона на месец и ще ги вземе, ако се задържи до финала, защото толкова приблизително щяла да си докара, ако работи извън шоуто.

Според запознати Албена като нищо ще стигне до края и е най-сигурният претендент за първото място и приза „Кралица на дансинга".

Четете още: Албена и Максим се събраха (снимки и видео)

Парите обаче не били единствената причина Албена да се включи в танцовото риалити, шушукат от екипа на предаването. В момента фигуристката изкарва достатъчно дори и без финансовата подкрепа на Стависки, с когото имат малко детенце.

Целта на спортистката била да върне Максим под светлината на прожекторите да изчисти имиджа му на безчувствен и жесток човек, който той сам си наложи след катастрофата, която предизвика, при която загина 23-годишният Петър Петров, а Мануела Горсова изпадна в будна кома, пише "Всеки ден", цитира pik.bg.

Младото момиче още не може да се възстанови, след като пияният руснак я помете с джипа си. „Отношението, което имат в България за Максим, много му тежи. Той е съсипан! Непрекъснато се тиражират всякакви слухове за него, от години не е прочел една добра дума за себе си по родните медии, а ги преглежда старателно на телефона си всеки ден. Не искам бащата на детето ми да има такъв живот. За това искам да има шанса да докаже, че не е толкова лош, че не е дяволът, който го изкарват", споделила Албена пред близки.

Обещанието, че има възможност Стависки да е гост-звезда и да се качи отново на сцената да танцува, макар и не върху лед, убедила окончателно Денкова и тя казала „да" на Нова.

''За мен не е важно да спечеля, искам да покажа на хората, че Максим искрено се разкайва за всичко и не заслужава хулите по свой адрес'', казала още фигуристката.

В „Денсинг старс" компания на Албена ще правят колежката й - сноубордистката Сани Жекова, както и актьорите Бате Енчо и Албена Михова. Преди дни се заговори, че в шоуто може да се включи и Азис.

Азис с плеймейтката Галина Димитрова