Автор
Woman.bg

Актьорите от "Дързост и красота" - преди и сега

Дойде края на една ера – сериалът, който мнозина от нас са гледали с прабабите си – "Дързост и красота", бе свален от българския екран.

Това решение на БНТ предизвика вълна от коментари в социалната мрежа – едни от най-колоритните бяха: „Шок!!! Посегнаха и на най-милото ни“, „Спряха ни „Дързост и красота“. Защо, на кого ни оставяте?“, „По-голяма трагедия не съм преживявала никогиж“.

В българския ефир бяха излъчени 3971 епизода от сагата, която се състои от общо 7000, и родните зрители явно няма да имат възможността да видят как завършват историите на любимите им персонажи. Днес обаче ви предлагаме да погледнете как са се променили с годините героите, от чиито истории толкова дълго сте се вълнували.

Как изглежда днес Катрин Кели Ланг, която видяхме в образа на Брук – русокосата изкусителка, която общо взето имаше вземане даване с всеки един от главните мъжки персонажи – от Рич през Торн, та чак до баща им Ерик. А как са се отразили годините на мъжете или пък на любимата на Рич – Хънтър Тайло, по която всички зрители пред екрана въздишаха, може да видите в нашата