Да, любовта е едно от най-красивите неща в този свят, за които си заслужава да се борим, но не на всяка цена.

Всички ние допускаме грешки спрямо половинката си и в повечето случаи е добре да си прощаваме и да се поучаваме взаимно в името на разбирателството и съвместното щастие. Кои са гафовете, служещи като червена лампичка, че не сме с правилния човек и пред които не бива да си затваряме очите?

Изневярата и предателството

Поводите за изневяра или друг вид болезнено предателство могат да бъдат най-различни, но истината е, че не заслужават оправдание. Разбира се, всеки човек има различни разбирания за това какво точно е изневярата, но когато се чувствате наранени от любимия човек, защото дори и за малко той е предпочел компанията на друга жена или ви е излъгал, е редно да потърсите обяснение. Ако това се повтори многократно, то тогава да прекратете отношенията си с този човек.



Пренебрежението

Знаем, че почти всеки мъж гледа мачове или просто обича да се забавлява с приятелите си на по чашка. Когато това се превърне в негово всекидневие или в традиция за уикенда обаче, нещо не е наред. Особено ако липсата на внимание от негова страна към вас ви натъжава и ви кара да се чувствате нежелани и пренебрегнати. Напомнете му, че не сте даденост и че залитането по алкохола и забавленията с приятели може да ви раздалечи.

Унижението

Както ние трябва да пазим достойнството и репутацията му пред другите, така и той трябва да ни отвърне със същото. Той трябва да оценява старанието ни да изглеждаме добре, да бъдем мили, да бъдем привлекателни и най-вече да бъдем дами. И дори фактът, че умеем да закъсняваме, или правим нещо друго, което би могло да наруши спокойствието и търпението му, не би оправдал обиден или ироничен коментар от негова страна пред другите по наш адрес. Не е необходимо да бъдем обидчиви, но и в никакъв случай не трябва да подценяваме поведението му, когато то не е подходящо.

Синдромът на маминото детенце

Обикновено мъжът е привлечен от жена, която му напомня майчините ласки, както и ние обичаме да получаваме закрилата, напомняща бащината подкрепа. Но когато той има необходимостта да се съветва за всичко с майка си и поставя нейното мнение над това на бъдещата му жена, то е добре да се замислите дали е подходящ за вас. Може би бихте предпочели истински мъж...