Много жени не вярват, че ситуацията, в която са влюбени в двама мъже по едно и също време, не може да се случи точно на тях.

Това обаче си е съвсем възможно, тъй като това, че си с един мъж невинаги означава, че няма да се заглеждаш по други. За американско списание психолози обясняват как се случва това:

"Когато растем се променяме и това се отразява на избора ни на партньор. Всеки мъж може да притежава различни сходни черти от нашия характер и с това да ни впечатли по някакъв начин. Това не означава, че единият надделява над другия, просто защото чувствата и към двамата са сходни. Хормоните са нещо съвсем нормално и няма как да се справим с тях".

Защо се влюбваме в лоши момчета

В същото време, психолозите са категорични, че решението на проблема ни се крие в равносметката, Ако седнеш и помислиш добре над нещата, ще стигнеш сама до заключението с кой от двамата искаш да бъдеш. Те препоръчват дори да си направиш списък с положителните качества, които харесваш у единия и у другия, и веднъж видиш ли го написано, положението ще ти се изясни. Пред себе си е важно да си брутално искрена, за да се справиш с колебанието и привличането към единия да надделее над чувствата, които изпитваш към другия.

След като се спреш върху един от тях, остани докрая с това решение и се фокусирай само върху връзката ви и нещата ще вървят добре.

Включете се в новия Viber публичен чат на Woman.bg! Там ще можете да следите последните коментари на дамите на Woman.bg, както и техните предложения за инетресни статии, свързани с живота на красивата и успешна съвременна жена.