И докато се радваме на слънчевите лъчи и положителните температури, ви предлагаме един страхотен тоалет на модната блогърка Джулс от sincerelyjules.com.

Винаги стилна и винаги оригинална – сладураната демонстрира една изключително красива визия, подходяща за топлите месеци.

Любимата на всички модна тенденция от 90-те години е в пълна сила и тази пролет – класически гащеризон с различни апликации и в най-разнообрази цветове.

Модната блогърка се е спряла на гащеризон от деним с „patchwork” детайли по него, което го прави по-впечатляващ. Тя го е комбинирала с блуза от деним без ръкав.

Четете още: 3 тенденции в една визия

Да си признаем не сме от най-големите почитателки на тази дреха, но след като видяхме визията на блогърката определено бихме експериментирали повече това лято.

* ефектен гръб

Гащеризон от деним + високи токчета - това е печелившата комбинация на Джулс и ние я одобряваме! А и тези обувки са просто страхотни, не мислите ли?

Високите токчета определено са супер секси акцент, който ще бъде напълно достатъчен, за да завърши всеки един аутфит!

Актуални този сезон са моделите с висока талия и широки крачоли, които се съчетават със семпли блузи в черно-бяло райе или малки графични принтове. Завършете визията си с малка коктена чанта в ярък цвят и секси сандали, които ще издължат фигурата ви. Може да добавите едно-две бижута за още по-изразителна визия.

С колко бихте оценили стрийт визията на Джулс от 1 до 10?



гащеризон – Paige Denim, топ от деним – Paige Denim, дамска чанта – Valentino, сандали на висок ток – Aquazzura;

Четете още: „Мраморен“ принт за пролетта