Автор
Woman.bg

Афишът на града: Новите театрални постановки, които да гледаме

Лятото може да е към края си, но и есента има богат набор от забавления, които не са за пренебрегване, като челно място в списъка с тях е отредено на новите театрални постановки за сезон езен/зима 2015.

Нека заедно да видим най-обещаващите представления, на които ще можем да се насладим през есента:

"Тридесет и деветте стъпала" в Малък градски театър "Зад Канала"

от Патрик Барлоу, адаптация по романа на Джон Бъкън и филма на Алфред Хичкок

постановка: Андрей Аврамов

сценография: Теодора Лазарова

костюми: Теодора Лазарова

Участват: Александър Кадиев, Алиса Атанасова, Владимир Димитров и Христо Пъдев.

Пиесата е шеметно криминале за всеки, който обича магията на театъра. Спектакълът, носител на 2 награди Тони и 2 Drama Desk награди, предлага нон-стоп смях, 139 герои (изиграни от четирима разностранно надарени актьори), самолетна катастрофа, преследване, убийства и една мила старомодна любов.

Премиера: Октомври месец

"РЕЙС" в Сатиричен театър "Алеко Константинов"

от Станислав Стратиев

постановка: Младен Киселов

сценография: Стефан Савов

костюми: Константин Радев

музика: Димитър Вълчев

Участват: Георги Калоянчев, Георги Кишкилов, Димитър Манчев, Хиндо Касимов, Светослав Пеев, Стойно Добрев, Коста Карагеоргиев, Пламен Дончев, Мария Статулова, Елена Кънева, Никола Анастасов, Ангел Георгиев, Сотир Майноловски, Димитър Георгиев, Мариана Аламанчева, Соня Маркова, Георги Парцалев, Васил Попов.


Премиерни дати:1-ви и 2-ри октомври 2015 г.

“Рейс” ще ви отведе на едно безкрайно комично, поетично и незабравимо пътешествие в територията на българските нрави – трогателни и нелепи, жестоки и абсурдни.

"Омайна нощ" в "Независим театър"

Жозиан Баласко

постановка: Велко Кънев

превод: Пламен Дончев

сценография: Вечеслав Парапанов

костюми: Мария Диманова

Участват: Мария Сапунджиева, Асен Блатечки, Юрий Ангелов

Какво се случва, когато една затворничка в петдневен отпуск (Мария Сапунджиева), един водещ на хитово ТV предаване (Асен Блатечки) и един келнер с утежнена биография (Юрий Ангелов) пресичат по необичаен начин пътищата си в бюфета на гарата, в нощта между два влака за Париж...

Как ще протече тази нощ, как ще свърши тя, къде ще се озоват героите на следващата сутрин и как спонтанното вклюбване в такава нощ прераства в тежък махмурлук на следващия ден, гледайте в блестящата комедия "Омайна нощ".

***

След тази разходка сред хитовите постановки и експозиции се надяваме, че ще намерите време да ги видите, разбира се, с помощта на вашия личен съветник по културните въпроси - кредитна карта MasterCard Standard от Alpha Bank. С нея може да закупувате онлайн билети и да плащате на място на касите, отбелязани с логото на MasterCard. До 22 септември 2015 г. картата се издава при промоционални условия – без такса за издаване и без такса за обслужване за първата година. А ако в рамките на всяка година от периода на договора правите покупки с картата за поне 1 500 лева, таксата за обслужване автоматично отпада - на практика завинаги. Можете да заявите картата във всеки офис на Alpha Bank или онлайн ТУК

Вижте Общите условия на промоцията

Идеи как да изненадате любимия мъж, вижте тук
Идея за перфектната съботна закуска, вижте тук
Идея за изкарване на интересна петък вечер, вижте тук
Идея за пътуване през септемврийските празници, вижте тук
Идеи как да се възползвате от намаленията в търговските обекти, вижте тук
Най-актуалните прически за края на лятото, вижте тук