Лятото с бавни стъпки идва и вече ни се иска малко по малко да започнем да обновяваме гардероба си с нови блузки, поли и рокли.

Едно е сигурно - тази година сред най-ярките модни тенденции се настанява блузата с паднало рамо - ефирна, бохемска, почти етно и почти незаменима за плажа.

Обръщаме поглед към модните блогърки и виждаме техния поглед върху модата на този сезон.

Вдъхновяваме се от тях за ефирни материи, погалени от слънцето рамене и онзи тип дрехи, които ни карат да се чувстваме секси и в същото време елегантни.

"Обожавам този тип дрехи, защото могат да се комбинират както с високи токчета, така и с любимите ми кецове в бяло. Спортно елегантният стил и блузата с паднало рамо вървят ръка за ръка", пише Александра от lovely-pepa.com.

"Що се отнася до пътуванията - аз съм от хората, които не обичат да планират. Не вземам кой знае колко багаж, избирам най-лежерните си дрехи и заминавам. Такъв беше случаят и с този вид дреха - лежерен модел в светъл нюанс, подходяща за всичко, което се изпречи на пътя ви по време на ваканцията - вечерно парти, "губене" в града, безкрайни разходки", категорична е Анабел от vivaluxurystyle.com.