Чаровната манекенка се дипломира преди броени дни и определено бе сред най-красивите абитуриентки на годината. Куини не само не изглеждаше да страда, по футболиста плейбой, но успя отново да застане на първите страници на модните издания с добрия си стил.

Ако някой е очаквал, че чаровницата ще лее сълзи по футболиста, който я остави заради руска хореографка и ще се скрие вкъщи с разбито сърце, сбъркал е.

Куини Алис Николова не само бе сред най-красивите абитуриентки на изпращането си, но се постара да покаже, че няма и помен от тъга по повод раздялата й.

Отскоро чаровницата е и лице на БНТ, където си партнира заедно с Део в игрите за тотото. При това е поканена за водеща без кастинг, тъй като продуцентите я забелязали още преди това и й направили офертата.

За бала си, Куини Алис Николова бе избрала елегантен тоалет, който определено е в крак с последните модни тенденции и разчупва визията на класическите бални рокли. И си спечели комплименти, тъй като заложи на дискретни аксесоари, семпла прическа и визия, която я направи, както разпознаваема сред множеството от абитуриенти, така и елегантна.

На завършването си Куини Алис Николова си призна, че е щастлива, доволна и в хармония със себе си. Няма и помен от тъжния поглед, който имаше преди дни младото момиче, когато избухна новината, че с Благой Георгиев са разделени.

„Красотата е за ценители, а не за самовлюбени егоисти“, „Принцеса“, „Най-красивата абитуриентка“, „Като кукла си“, възхищават й се нейни приятели. Няма спор–Куини Алис Николова е сред най-красивите абитуриентки тази година. А добрият й вкус може само да послужи като пример на някои бивши звездни зрелостнички, които се прочуха с не толкова добри модни попадения през годините.



Източник: kliuki.ws

Разберeте какво издават обувките за характера ви и спечелете един от 4-те ваучера за покупка от Deichmann на стойност 40 лева. Играта започва на 11-ти май и ще продължи до 24-ти май. Победителите ще бъдат изтеглени на 25-ти май. Успех!