Легла от палети, градински мебели от палети и ето, че дойде ред да насочим вниманието си към масите.

Малки, големи, ниски, високи - всички предпочитани от вас варианти за маса са възможни. Като всяка друга мебел, изработена от палети, и тук ще се радвате на достъпните цени и възможност да проявите креативност.

Вижте няколко идеи за маси от палети, възползвайте се от някоя от тях или създайте своя, уникална и неповторима идея. Ако мислите, че няма да се справите сами, потърсете съдействие от дърводелец или фирма, която да изработи вашите мебели по поръчка.

Кухненските маси от палети са много удобни и практични, подходящи за интериора на всяка кухня. Техният външен вид е такъв, че могат да паснат добре и на вашата градина. Ако планувате градинско парти и нямате достатъчно маси, кухненската маса от палети ще свърши чудесна работа.

Висока маса в трапезарията, подходяща за хранене. Тя може да ви свърши чудесна работа дори в офиса. Нейните масивни странични крака осигуряват здравина и превръщат масата в акцента на помещението.

От палети можете да си изработите и чудесна ниска масичка за хол, която да допълни уюта на дома ви. Палетите са здрави, така че върху тях можете да сложите стъклена или друга плоскост. По този начин ще придадете на хола си още по-голяма стилност.

Друг вариант за ниска холна масичка - с колелца за лесно преместване. Това я прави изключително удобна и ви спестява нервите в търсене на място, където да сложите вестниците, списанията и книгите.

Не забравяйте, че винаги можете да придадете цвят на вашата палети масичка, така че да стои добре в помещението и да се съчетава с останалите мебели.

Или пък да придадете индивидуланост на вашата маса. От палети можете да си изработите страхотна масичка за игри на карти с приятели.

По-малките палети маси също са много подходящи за вашия хол. Можете да сложите една, две или повече по ваше желание. Ако умеете да рисувате, това е вашият шанс да проявите творчество и да превърнете масичката в истински интериорен шедьовър.

Ярките цветове са много подходящи за по-висока балконска маса или летен бар на открито. Тази пъстра обстановка определено ще накара вашите гости да се чувстват комфортно и ще ги зареди с положително настроение.

Защо пък да не използвате палетите за изработка на маса за офиса или бюро за стаята ви вкъщи. Изглежда толкова удобно, колкото всяко друго бюро, а освен това лесно можете да го преместите, благодарение на колелцата за придвижване.

Харесаха ли ви нашите палети предложения? Ако не сте фенове на “направи си сам” предизвикателствата, тогава направете заявка към дърводелците и фирмите за мебели по поръчка, регистрирани в MaistorPlus. Сравнете няколко оферти едновременно и изберете изпълнител, който да направи маса специално по ваш вкус!

Оригинална статия: http://maistorplus.com/blog/post/279/9-svezhi-idei-za-masa-ot-paleti