Автор
Woman.bg

9 разкрепостени звезди, които вярват в целомъдрието преди брака

Може би си мислите, че да се омъжиш/ожениш девствен/а е отживелица? Не съвсем. Въпреки че може да ви звучи старомодно, по света се появяват все повече хора, които решават да отложат секса за след брака.

Дори известни личности, които обикновено не водят такъв пуритански начин на живот, решават да кажат "не" на секса преди брака или пък да прекратят сексуалните си контакти по-късно през годините в очакване на единствената любов.

Каквито и да са техните причини, тези знаменитости публично се врекоха в целомъдрие. Разбира се, зад тези изявления стои само честната им дума и искреното ви желание да им повярвате. Част от тези звезди в списъка със сигурност ще ви изненадат:

Адриана Лима

Най-вероятно последното нещо, с което свързвате ангела на Victoria's Secret Адриана Лима, е целомъдрие. Факт е обаче, че красавицата споделя този възглед – най-вече заради строго религиозно възпитание. Бразилският модел е възпитана като ревностна католичка.

Ако се съди от интервюта на Адриана относно секса и девствеността, според нея това е въпрос на уважение: "Сексът е за след брака ... Мъжете трябва да се съобразяват с моя избор." Смята се, че на 27 години Лима се е омъжила девствена за своя съпруг – баскетболистът Марко Ярич.

Лейди Гага

Лейди Гага и скандалният й имидж контрастират рязко с ценностите и възгледите за целомъдрие преди брака. Неслучайно феновете й бяха шокирани да чуят отношението й към секса, което тя сподели през 2010 г. "Ок е да не се прави секс, аз съм целомъдрена“, заяви певицата тогава, но през 2011 г. се отрече от този обет. Все пак е вероятно хиляди от нейните фенове да са се повлияли от този опит за целомъдрие.

Лени Кравиц

Най-вероятно никой не е очаквал от този мачо да бъде толкова консервативен. Въпреки това Кравиц споделя, че смята сексът и интимността за много важни. „Затова аз го правя с жена ми и с никой друг“, казва певецът.

Джесика Симпсън

Тази блондинка с нежна усмивка получава пръстен за целомъдрие от баща си, когато е на 12 години и спазва обещанието, което дава с него. През 2002 г. тя се омъжва за Ник Лейси, който напълно подкрепя обета й. "Това невинаги е лесно", казва той. "Но аз го уважавам. Девствеността може да бъде готина и секси."

Вижте останалите ето тук!