Продължение.

Драматичен обем

Първата стъпка към постигането на тази ретро прическа, вдъхновена от Бионсе, е да отделим горния слой коса от слепоочията нагоре. Тупирайте, после леко пригладете назад, така че да подравните стърчащите коси и същевременно да запазите обема. Съберете косата и я защипете на темето, така че да не ви пречи за момента.

Косата между ушите и слепоочията срешете назад и вържете на конска опашка. Вържете бухналата коса заедно с опашката и закрепете с фиби. Напръскайте с лак за коса, за да завършите прическата и да укротите някой непокорен кичур.

50 на 50

Кристин Дейвис е постигнала тази перфектна романтична прическа, както можете да направите и вие.

Първо, нанесете на косата си малко крем за оформяне на къдрици. След това разделете косата на 8 части и накъдрете. „Увийте всяка част около машата, като задържате по 5секунди”- съветва ни Бланди. След това нежно вдигнете горната част на косата си на конска опашка. С пръсти разредете къдриците от долната част на косата (която не сте вързали в опашката), за да придобиете повече обем.

Скъсяване без подстригване

Тази на вид къса прическа се получава най-добре с къдрава коса като на Тейлър Суифт. Първо, използвайте преса и леко накъдрете косата, която огражда лицето ви.

След това вдигнете косата си на много хлабава опашка, така че предните кичури да падат на нивото на брадичката (не се притеснявайте, ако няколко кичура падат свободно). После навийте опашката и я подпъхнете отдолу, точно при тила, така че косата да не се вижда. Накрая подсигурете с няколко фиби.

Бананов туист

Започнете като тупирате косата си на части. Обърнете специално внимание на горния и заден слой коса.

След това нежно приберете косата назад, като оставите няколко кичура да паднат отпред (като през това време внимавате да не изгубите обема). Най-важното е косата от задната част на главата да е тупирана, тъй като обемът ще помогне при завъртането.. Увийте стегнато косата си (докато дърпате опашката нагоре), след това подпъхнете краищата отдолу и закрепете с фиби. За да държи, довършете прическата с лак за коса.